мапа на сајтот | english | македонски

Дома > Производи > Истегната арматура

Производи и Услуги

Истегната арматура

Бетонско железо

Калибрирано железо

Арматурни мрежи

Спремна арматура

Истегната арматура

Палена жица

Истегнување арматура

Изнајмување потпирачи

Транспорт

Идадија Инженеринг произведува истегната арматураза примена во градежништво со различни димензии.

Истегнатата арматура се произведува по нарачка со спецификации на нарачетелот.

За повеќе информации контактирајте со нас.

Идадија Инженеринг Произведува Истегната Арматура