мапа на сајтот | english | македонски

Дома > Производи > Истегнување арматура

Производи и Услуги

Истегнување арматура

Бетонско железо

Калибрирано железо

Арматурни мрежи

Спремна арматура

Истегната арматура

Палена жица

Истегнување арматура

Изнајмување потпирачи

Транспорт

Идадија Инженеринг нуди машинско истегнување на арматура со најсовремени машини за понатамошна примена во градежништво со различни димензии.

Истегнувањето на арматура се прави по нарачка со спецификации на нарачетелот.

За повеќе информации контактирајте со нас.

Идадија Инженеринг нуди машинско истегнување на арматура