мапа на сајтот | english | македонски

Дома > Производи > Изнајмување потпирачи

Производи и Услуги

Изнајмување потпирачи

Бетонско железо

Калибрирано железо

Арматурни мрежи

Спремна арматура

Истегната арматура

Палена жица

Истегнување арматура

Изнајмување потпирачи

Транспорт

Идадија Инженеринг изнајмува метални потпирачи за примена во градежништвото.

Нивниот тип, дијаметар и други спецификации можете да ги погледнете на прикачената табела.

За повеќе информации контактирајте со нас.

Табела 1: Метални Потпирачи
Реден Број
Висина (м)
Тип
1
3,20
отворени
2
3,50
отворени
3
4,10
отворени
Идадија Инженеринг изнајмува квалитетни метални потпирачи