мапа на сајтот | english | македонски

Дома > Контакт

Производи и Услуги

Контакт

Бетонско железо

Калибрирано железо

Арматурни мрежи

Спремна арматура

Истегната арматура

Палена жица

Истегнување арматура

Изнајмување потпирачи

Транспорт

Доколку сакате да контактирате со нас, тоа можете да го направите со пополнување на контакт формуларот кој е прикажан подолу или пак можете директно да ни пратите емаил порака на нашата емаил адреса: contact@idadija-inz.com.mk.

 

  Контакт Формулар  

Настана грешка и пораката не е успешно испратена
Вашата пораката е успешно испратена!
Ви благодариме што контактиравте со нас.
Ова поле не може да биде празно
Внесете валидна емаил адреса!
Само бројки е дозволено пример 070111111
Ова поле не може да биде празно
Сигурносниот код е погрешен!


Идадија Инженеринг - Шуто Оризари

Адреса: Бул. "Македонска Косовска Бригада" бб

Тел:+389 2 2650 304 ; +389 2 2650 347
Факс:+389 2 2650 304 ; +389 2 2650 347

Емаил: contact@idadija-inz.com.mk

Каде се наоѓамеИдадија Инженеринг - Злокуќани

Адреса: Улица Скупи бр.20

Тел:+389 2 2653 077
Факс:+389 2 3083 602

Емаил: contact@idadija-inz.com.mk

Каде се наоѓаме