мапа на сајтот | english | македонски

Дома > Производи > Палена жица

Производи и Услуги

Палена жица

Бетонско железо

Калибрирано железо

Арматурни мрежи

Спремна арматура

Истегната арматура

Палена жица

Истегнување арматура

Изнајмување потпирачи

Транспорт

Идадија Инженеринг нуди палена жица за примена во градежништвото.

Нивниот тип, дијаметар и други спецификации можете да ги погледнете на прикачената табела.

За повеќе информации контактирајте со нас.

Табела 1: Палена Жица
Реден Број
Дијаметар на жица (мм)
Тежина на котур (кг)
Должина (м)
1
1,2
по нарачка
по нарачка
2
2,8
по нарачка
по нарачка
Идадија Инженеринг нуди квалитетна палена жица

Идадија Инженеринг исто така нуди и палена жица по ваши спецификации. За повеќе информации контактирајте со нас.